PLATBA A DOPRAVA

 
POTVRZENÍ OBJEDNÁVKY:

Po odeslání objednávky Vám brzy přijde na emailovou adresu, automatické potvrzení objednávky. Jestliže je email v pořádku a potvrzení objednávky Vám přesto nepřišlo, prosím kontaktujte nás na [email protected] nebo na mobil 608 601 617

 
POTVRZENÍ TERMÍNU DODÁNÍ:

Jakmile bude zboží vyexpedováno nebo nachystané k odběru, pošleme Vám email nebo SMS s pravděpodobným dnem dodání, popř. i s číslem zásilky. O přesném termínu dodání budete vždy informováni dopravcem.

 
MOŽNOSTI ZPŮSOBU DOPRAVY:

 

Dopravce dopravní podmínky Cena
66,-

88,-

ZÁSILKOVNA-SR do 5kg platba předem 155,-
115 ,-
122,-
139,-
400,-
66,-
0,-

 

Česká pošta – v rámci ČR

Předpokládaný den dodání ( zpravidla rozpětí dvou následujících pracovních dnů), kdy bude zboží doručeno na Vaši adresu Vám sdělíme na Váš email, popř. telefon, uvedený v objednávce ihned jak bude objednávka vyřízena.

V případě, že by Vás Česká pošta v tento den nezastihla na Vaší adrese, nechá Vám ve schránce oznámení o uložení zásilky na Vaší poště s odpovídajícím PSČ. Zboží si můžete převzít na Vaší poště ještě ten den večer nebo v průběhu následujících šesti dnů, kdy bude uložena zásilka na Vaše jméno.

 

Česká pošta – v rámci SR

Cena: dle platného tarifu České pošty ( sdělíme při vystavení proforma faktury ), případne přes zásilkovnu do 5kg dle platného aktuálního ceníku.

Platba: Pouze platba předem na náš účet v eurech: 2900344254/8330

 

MOŽNOSTI ZPŮSOBU PLATBY NA ÚČET:

Nejprve musíte zboží zaplatit převodem příslušné částky na náš bankovní účet dle proforma faktury zaslané emailem s příslušným číslem faktury – VS. Jakmile přijmeme Vaši platbu na náš účet, zboží vyexpedujeme na Vaši adresu a přesný termín dodání Vám potvrdíme na email nebo telefon.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *